Ръководството на ДЮШ на Пирин (Благоевград) забрани пушенето, алкохола,  татуировки

...
Ръководството на ДЮШ на Пирин (Благоевград) забрани пушенето, алкохола,  татуировки
Коментари Харесай

ДЮШ на Пирин забрани пушенето, алкохола, татуировките и екстравагантните прически

Ръководството на ДЮШ на Пирин (Благоевград) забрани пушенето, алкохола,  татуировки и екстравагантни прически. Ето и формалната позиция на клуба.

" На вниманието на родителите и футболистите от ДЮШ на Пирин!

Ръководството на академията държи гениите ни да бъдат развивани освен като футболисти, само че и като персони. Изискваме нашите деца да бъдат дисциплинирани, виновни и неподвластни на пороци. Работим ежедневно в тази тенденция и държим на полезностите.

За страдание, в последно време от ден на ден зачестява използването на никотинови артикули (снус, цигари и тн). В тази връзка желаеме да обявим: Ръководството на ДЮШ на Пирин изрично не разрешава използването на: цигари, марихуана, снус, алкохол, всевъзможни никотинови и упойващи артикули. Не разрешаваме на нашите футболисти татуировки и екстравагантни прически.

При нарушение на тези правила, ще постановяваме неотложно изключване от Академията, без значение от качествата на дадения футболист.

Държим на дисциплината и сме уверени, че единствено с нея, гениите могат да станат качествени футболисти!

Знаем обаче, че ползотворните резултати са в резултат на екипна работа. Нужно ни е подпомагане от родители, педагози и заобикалящата среда, в която са нашите фрагменти. Нека всички дружно приемем като задача сполучливата реализация на гениите ни, освен на футболния терен, само че и в живота.

Славната емблема на Пирин задължава и всички, които я носят, имат отговорност да я пазят и популяризират!

С почитание,

управлението на ДЮШ на Пирин " - се споделя в позицията оповестена на формалната страница на академията на Пирин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР